RDG Design is een jong bedrijf, in 2012 opgericht door Ricardo Daniël Gerrets. Tot eind december 2020 werkte Ricardo ook nog in dienstverband. Per 1 januari 2021 heeft Ricardo besloten om zich volledig te richten op hetgeen hij het liefst doet; RDG Design.

Al op vroege leeftijd deed Ricardo niets anders dan tekenen en ontwerpen. Dit heeft hem toen al doen besluiten de grafische kant op te gaan. Zo heeft hij in 5 jaar tijd 2 opleidingen voltooid aan het Grafisch Lyceum te Rotterdam: Mediavormgever Visualiser en Multimedia vormgever. 4 jaar later heeft hij ook de HBO-opleiding Communicatie afgerond met de specialisaties: advertising, brandmanagement, designmanagement en mediaplanning.

Met zijn diverse stages, onder andere bij communicatiesupportbureau Helderwerkt en reclamebureau 0to9, is hij geen onbekende in de wereld van reclame, ontwerp en design. Ricardo beschikt over complete kennis over het hele proces, van ontwerp tot uitvoering. Zelfs voor marketing(communicatie)strategiën of merkmanagement kunt u bij RDG Design terecht.